Randonneur Stockholm på Zwift!

Nämen hoppla! En kul nyhet för er som cyklar inomhus på vintern, nu finns Randonneur Stockholm på Zwift. 

OBS! Det här är inget aprilskämt, i så fall skulle vi ha släppt nyheten igår.

I vintras gjorde Zwift det möjligt att skapa klubbar och på så sätt kunna arrangera egna events och roliga utmaningar. Eventen dyker då upp i eventlistan som ala andra lopp och gruppcyklingar men det är endast för medlemmar i den aktuella klubben. Just nu när våren är här och sommaren väntar runt hörnet så kanske det inte känns så jättelockande med innecykling, men när sommaren har gått och brevetkalendern är tom så kommer vi kunna fortsätta att cykla tillsammans. Vad vi hittar på får växa fram under hösten. Vi kanske har en stående runda varje lördag eller söndag som man kan ansluta till eller så kanske vi blir helt galna och arrangerar en brevetserie i Watopia. Vi är många som kan hitta på roliga och dumma saker så det kommer nog lösa sig. 

Hur gör man för att gå med i Randonneur Stockholm på Zwift då? Jo, man börjar med att vara medlem i den riktiga klubben. Leta upp mig, Johan Mölleborn i Zwift Companion och följ mig. Man måste tydligen följa den som håller i klubben. Sen mailar, sms:ar eller messar man mig, bigmollo@hotmail.com så letar jag upp er i Zwift Companion och lägger in er i klubben. Det här är alltså endast för er som är medlemmar i Randonneur Stockholm. 

/Ordförande Mölleborn