Styrelse och valberedning

Hannah Snyder
snyder.e.hannah@gmail.com

Varit ute och dragit på vägarna sen 2011 och ordförande i klubben sen 2019. Älskar och hatar att cykla långt men har hittills aldrig ångrat ett lopp. Tycker om medvind, att vara snabb på kontroller och att cykla med vänner.


Ordförande
Lisa Finné
lisafinne@hotmail.com
Cyklist och randonneur sedan ~2014. För mig är randonneurcykling det mest lagomstora äventyr som finns. Ibland är det kort och ibland är det jättelångt men om man trampar på så kommer man till slut i mål. Vägen dit är hela resan.
Kassör
Åsa Hittig
asa@hittig.se
Älskar att cykla! Alla platser man får uppleva med alla sinnen. Känslan att hitta vägen i en stor del av Sverige och att kunna ta sig överallt för egen maskin. Randonneur och Touringcyklist sedan 2006. Arrangerar brevetloppen från Södertälje tillsammans med maken.
Sekreterare
Arrangör Södertälje
Kan vara en bild av Åsa Hittig och cykel
Henrik Hittig
henrik@hittig.se
Jag är en inbiten randonneur och älskar att vara ute på kreditkortstouring. Tourar i huvudsak i Sverige men är ibland även i utlandet. Är mycket förtjust i bergscykling och försöker göra minst en tur till bergen varje år. Arrangerar med frun randonneur lopp ifrån Södertälje. Skåne är favoritcyklingen i Sverige och i utlandet så ligger nog Frankrike bäst till.
Ledamot
Arrangör Södertälje
Kan vara en bild av 1 person
Per Eric Rosén
Började som touringcyklist, har cyklat breveter sen 2007 på allt från Brompton till velomobil. Hjälper gärna till med tips om hur man tar med cykel på tågen i Sverige eller till utlandet.
per@rosnix.net
Ledamot
Arrangör Uppsala
Göran Sporre
Motionscyklat sedan 2002. Täbys 20-milare 2005 var mitt första brevet. Randonnéecyklar sporadiskt och huvudsakligen 20- och 30-milare. Favoritcyklingen är i sol, värme och berg. Detta har lett till många cykelresor utomlands, främst till Italien och Spanien.
Ledamot
Reimert Sjöblom
reimert.sjoblom@gmail.com
Valberedning