Styrelse och valberedning

Sture Svahn
Mail till Sture

Sture växlade upp under 2023 från att vara arrangör för Barkarby till att bli styrelseledamot och arrangör! Sture är ett välkommet tillskott till styrelsen med sin breda och djupa erfarenhet av att vara ha ansvar för en av klubbens startplatser.


Ledamot från 2023.

Niklas Edvall
Mail till Niklas

Började motionscykla 2015 och insåg efter att ha provat på några dagars bikepacking att det var roligare att försöka cykla långt istället för fort. Fann Randonnécykling mycket inspirerande och är glad att få umgås med likasinnade i Randonneur Stockholm. Har i skrivande stund fortfarande inte behövt fixa punka vid vägkanten, möjligen ett tecken på att det cyklats för lite.
Kassör
I styrelsen sedan 2022.
Magnus Eweman
Mail till Mange

Snabbare än de flesta. Kunnig och rolig. Det är Mange man vänder sig till för att få prata med någon som har framtiden framför sig.
Ledamot från 2023.

Erik Ringqvist
Mail till Erik

Erik cyklar gärna riktigt långt och trivs bra under en aluminiumfilt i en busskur. Inkörsporten var en Vätternrunda 2003 på en cyclocross-cykel. under 20 år har gradvis bättre utrustning kompenserat för en åldrande kropp. Erik har två starter i PBP och fyra starter i Transcontinental Race. Eriks ben har konto på både Strava och Instagram.
Ordförande från 2023
I styrelsen sedan 2022.


Marie Inkinen
Mail till Marie

Marie har två genomförda PBP och kan allt om Sörmlands vägar.
Ledamot från 2023.
Sanna Frost
Mail till Sanna

Sannas värsta cykelhistoria är troligen hur hon tog sig an sin första brevet med Randonneur Stockholm. Hon inledde sin randonné-karriär med en 60-milare (!) som hon trots ett brutet nyckelben efter en vurpa någon mil från mål ändå fullföljde.
Ledamot från 2024.

Åsa Hittig och Henrik Hittig
Åsa och Henrik var med och grundade Randonneur Stockholm. För att komma i kontakt med valberedningen använder man epost (som går till Åsa, men valberedningen föredrar att ha det så. De löser informationsflödet inom familjen).

Mail till valberedningen
Valberedning.