Styrelse och valberedning

Johan Mölleborn
johan.molleborn@gmail.com

Jag lovade mig själv att aldrig mer cykla långt när jag kom i mål på Stockholm-Göteborg 2006. Året efter hade jag glömt det och genomförde min första brevetserie och mitt första Paris-Brest-Paris. Sedan dess har jag älskat att cykla långt. Jag var med och startade Randonneur Stockholm och ritade Barkarbys brevetlopp. Förr om åren försökte jag cykla snabbt men på senare år har jag gett upp det till förmån för att njuta av cykelturen och lukta på blommorna. Randonnécykling är det bästa som finns. Här finns något för alla.


Ordförande
Niklas Edvall
Började motionscykla 2015 och insåg efter att ha provat på några dagars bikepacking att det var roligare att försöka cykla långt istället för fort. Fann Randonnécykling mycket inspirerande och är glad att få umgås med likasinnade i Randonneur Stockholm. Har i skrivande stund fortfarande inte behövt fixa punka vid vägkanten, möjligen ett tecken på att det cyklats för lite.
Kassör
Lisa Finné
lisafinne@hotmail.com

Cyklist och randonneur sedan ~2014. För mig är randonneurcykling det mest lagomstora äventyr som finns. Ibland är det kort och ibland är det jättelångt men om man trampar på så kommer man till slut i mål. Vägen dit är hela resan.
Ledamot
Erik Ringqvist
erik.ringqvist@gmail.com

Cyklar gärna riktigt långt och sover gott oavsett om jag ligger invirad i en aluminiumfilt i en busskur eller i en riktig säng på ett bättre (eller sämre) hotell. Första Vätternrundan genomförde jag 2003 på en lånad cyclocross. Det tog långt över 12 timmar och jag skyller gärna på utrustningen även om det inte är riktigt sant.

Knappt tjugo år senare tycker jag att surret av frihjul är som vacker musik och att soluppgången är som vackrast efter en hel natts cykling.
Ledamot


Per Eric Rosén

Började som touringcyklist, har cyklat breveter sen 2007 på allt från Brompton till velomobil. Hjälper gärna till med tips om hur man tar med cykel på tågen i Sverige eller till utlandet.
per@rosnix.net
Ledamot
Arrangör Uppsala
Göran Sporre

Motionscyklat sedan 2002. Täbys 20-milare 2005 var mitt första brevet. Randonnéecyklar sporadiskt och huvudsakligen 20- och 30-milare. Favoritcyklingen är i sol, värme och berg. Detta har lett till många cykelresor utomlands, främst till Italien och Spanien.
Ledamot
Mika Alén
millealen@hotmail.com
Valberedning