Nytt år, ny styrelse och nya avgifter.

Snart kör vi igång med vår-breveterna. Först ut är Uppsala, sen Täby och sen rullar brevet-tåget för fullt resten av sommaren.

Vi hade ett årsmöte den 8:e mars. Det gjordes det några förändringar i Styrelsen. Hannah Snyder avgick som ordförande och ersattes av Johan Mölleborn. Lisa Finné avgick som kassör och ersattes av Niklas Edvall. Lisa sitter kvar i styelsen som ledamot. Erik Ringqvist valdes in som ledamot. Åsa Hittig och Henrik Hittig klev ur styrelsen, de fortsätter som tur var att arrangera Södertäljestarterna.

Styrelsen ser nu ut så här:

Ordförande – Johan Mölleborn

Kassör – Niklas Edvall

Ledamöter – Lisa Finné, Erik Ringqvist, Per-Eric Rosén och Göran Sporre.

Valberedning – Mika Alén

Ett stort tack till Hannah, Lisa, Åsa och Henrik för ert arbete. Ett extra tack till Henrik och Åsa som var med och startade klubben och som har varit väldigt delaktiga sedan dess.

Veckan efter var jag med på Randonneur Sveriges årsmöte. Där beslutades att avgiften för medalj kommer höjas från 50 kr till 100 kr. Detta på grund av att klubbarnas avgifter till Randonneur Sverige har ökat och att kostnaden för medaljen är högre än det priset vi har tagit ut. Klubbarna har dessutom kostnader för utskick av medaljer så i längden var det ohållbart. Vi valde då att höja priset för medaljen till 100 kr men att behålla startavgiften på 100 kr. Detta kommer gälla för alla starter i Sverige från och med nu.

/Johan